De Urban Arrow Family

De Urban Arrow Family

Vanaf de start bouwt Urban Arrow al zijn bakfietsen als het ware om de motor heen. Op die manier creëren we fietsen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden en geografische omgevingen. Als je lekker wilt cruisen, dan hoef je niet per sé de sterkste motor in je fiets te hebben. Wij adviseren je hier graag over, maar de keuze laten we uiteraard aan jou.

Een Urban Arrow is meer dan een som van onderdelen. In de stad kun je er bijna alles mee doen als wat je ook met de auto kan. Vaak zelfs sneller, goedkoper en bovendien leuker en actiever. En geen parkeerkosten. Nooit.

Kenmerkend voor de Family de typisch Nederlandse zitpositie. Je zit rechtop op de fiets en kunt dus zeer goed om je heen kijken en het andere verkeer in de gaten houden. Je kan door deze positie ook gemakkelijk je voeten bij de grond als je een stoplicht tegenkomt. 

De bewegingsvrijheid die je met een elektrische bakfiets als de Urban Arrow Family in huis haalt is ook een verademing. Je kan er met gemak even op uit. Lekker uitwaaien buiten de stad, naar het bos, naar het park of naar het strand. En op de terugweg nog even een tas boodschappen halen is ook geen enkel probleem. Mit je de batterij hebt opgeladen natuurlijk.

Het contact en de interactie die je met je kinderen hebt tijdens een rit in de Urban Arrow Family is dan ook volledig anders dan dat tijdens een ritje met de auto. De kinderen zitten altijd voor je, zodat jij precies kan zien wat ze doen, waar ze naar wijzen, wat ze mooi vinden en of ze wel een beetje lief zijn voor elkaar. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt tevens voor een laag zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. De buis rondom de bak en de bak van EPP kunststof vormen samen een beschermende barrière rondom je passagiers en bagage. 

Met een krachtige Bosch motor is de Family fluisterstil in gebruik en biedt dezelfde ondersteuning die je verwacht. De motor detecteert hoeveel kracht je zelf op de pedalen zet en versterkt vervolgens jouw kracht. Dat voelt als een stevige wind in de rug. Het Bosch display toont de informatie over jouw huidige en gemaakte ritten. Om veilig tot stilstand te komen, kun je rekenen op de betrouwbare schijfremmen. Alle Family modellen zijn standaard uitgerust met een bankje en twee driepuntsgordels. Fietsen maar!